Αδερφοφάδες


     

   Βοήθα Χριστέ μου μη φαγωθούμε μεταξύ μας! 
Η μεγαλύτερη πληγή του έθνους μας ξεκίνησε επίσημα από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Πολίτες παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους ενάντια στα παιδιά τους, τα εγγόνια τους, τους φίλους αλλά και συγγενείς που έναντι ευτελούς αμοιβής υπερασπίζονται το επίσημο κράτος!
Θα μου πείτε είναι πρώτη φορά που τα ΜΑΤ μεσούσης της δημοκρατίας καμουφλαρισμένης - καλυμμένης με τον προσδιορισμό δεξιάς, αριστεράς αλλά και σοσιαλισμού, αποδεικνύουν ότι το ξύλο βγήκε από τη …δημοκρατία;
Δυστυχώς σαν έθνος δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάξουμε πίσω στο παρελθόν και να πούμε με υπερηφάνεια ονόματα πρωθυπουργών που υπηρέτησαν τον λαό και όχι αλλότρια και άνομα συμφέροντα.
Πέρα από τον Καποδίστρια, άντε και τον Πλαστήρα σ΄ αυτά τα 200 χρόνια ζωής της χώρας μετά τον Οθωμανικό ζυγό κανείς δεν έρχεται στο μυαλό του Έλληνα για μνημόνευση.
Τυχαίο;
Δεν νομίζω ΚΑΝΕΙΣ άλλος να σκέφτηκε τον απλό πολίτη.
Τον υπερήφανο φτωχό λαό που μοχθεί για να πληρώσει τους δυσβάσταχτους φόρους που του φόρτωσαν αναίτια στην πλάτη και το κυριότερο με τα μέσα κοινωνικής αποβλάκωσης τον έκαναν να αισθανθεί και ένοχος για την κατάντια της χώρας του.
Τον υπερήφανο πατριώτη που πρώτος θα τρέξει αλλά και θα στείλει το παιδί του στην πρώτη γραμμή για να υπερασπιστεί βωμούς και εστίες.
Τον υπερήφανο Ακρίτα που παλεύει τα άγια και ματωμένα χώματα του τόπου του για να φυλά Θερμοπύλες αλλά και να ζήσει αξιοπρεπώς, εγκαταλειμμένος πλήρως στη μοίρα του από το επίσημο κράτος.   
Αναγκάζουν τον φιλήσυχο πολίτη που καθημερινά νιώθει τα βρωμερά χνώτα των σέρφερ των αιθέρων που σε καθημερινή βάση παρενοχλούν Ιερές Πατρίδες να δεχθεί μια υποδούλωση αμαχητί.
Να παραδώσουν μια Πατρίδα [που σε αιώνων πόθων και ανεπιτυχών πολεμικών συγκρούσεων κατάφερε να σταθεί περήφανα όρθια] σε ορκισμένους εχθρούς με τον ευφυέστατο όρο της πολυπολιτισμικότητας. Να δεχτούν δηλ. να συζήσουν αλλά και να δώσουν γη και ύδωρ σε φυλές που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να γεννοβολούν. Μέχρι  την ηλικία των 30 ετών να έχουν τουλάχιστον 4 παιδιά.
Πέραν αυτού βέβαια να επιβάλλουν τους κοινωνικούς κανόνες που τους επιτάσσει η θρησκεία τους και στους άπιστους, δηλ σε μας.
Λυπάμαι γιατί οι ιθύνοντες δεν βλέπουν, δεν διδάσκονται από τις συμπεριφορές άλλων γειτονικών λαών και να πράξουν ανάλογα. Έχουμε αναλάβει όλο το φορτίο της λαθραίας εισβολής παρασταίνοντας τους καλούς Σαμαρείτες σε μια κοινωνία που  ο ευεργετηθέντας, πρώτος και καλύτερος, κοιτά να σου βγάλει το μάτι και μάλιστα με βαθιά τομή.
Οι τοπικές κοινωνίες έδωσαν εξετάσεις και πέρασαν με άριστα όσο αναφορά την συμπεριφορά τους έναντι των καραβανιών εξ ανατολών. Κοιτώντας όμως το μέλλον που δυστυχώς δεν θέλει να δει το επίσημο κράτος, αξιολογεί πως ο κόμπος έφτασε στο χτένι και αν δεν παρθούν δραστικά μέτρα απειλείται όχι μόνο το μέλλον τους αλλά και αυτής της ίδιας της χώρας.
Θα ξεκινήσει νομίζεται κανείς από τη χώρα τους να έρθει να μείνει σε ξερονήσια; 
Κανείς!
Έρχονται γιατί παροτρύνονται και γνωρίζουν πως σ΄ αυτό το ξέφραγο αμπέλι που λέγεται Ελλάδα θα έχουν ότι ποθούν, με πρώτιστο, επίδομα, παραβατικότητα αλλά και ασυδοσία.
Θα χάσουν βέβαια οι ΜΚΟ αλλά δεν τους λυπάμαι γιατί αυτοί είναι σαν τις κατσαρίδες, επιβιώνουν. Θα βρουν άλλο μπάχαλο κράτος να κάνουν τις μπίζνες τους.
Επ΄ ευκαιρία.
Προχθές στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας. Και οι δυο πλευρές καθισμάτων του διαδρόμου γεμάτες κόσμο σε αναμονή. Μια τσαπερδόνα με ένα καρτελάκι στο στήθος και πίσω της μια νεαρή με μπούργκα χτυπάνε την πόρτα την ανοίγουν και μπαίνουν μέσα.
Εμείς οι @@@@@@@ περιμέναμε τη σειρά μας. Ξυπνάτε!!!  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λειψυδρία...μυαλών

Ο Κιμ της καρδιάς μας!

Στη ν¨δημοκρατία¨ δεν υπάρχουν αδιέξοδα...