Καλοφάγωτα!


  
   

  Ολοκληρώνοντας τη θεματολογία που μου προσέφερε το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, θα αναφερθώ στην καταγγελία για την κορυφή του παγόβουνου [ΔΕΥΑΛ].
Ίσως αν παρέμενα στην δημοτική αίθουσα μέχρι τέλος της συνεδρίασης να είχα και άλλα θέματα αλλά καταστρατηγώντας τον κανονισμό τα προ ημερησίας θέματα άγγιξαν τις 3 ώρες αντί της μιας ώρας που ορίζει ο κανονισμός. Βαρετό και ανιαρό καθώς ήταν το συμβούλιο όσο και καλή θέληση να είχες να παραμείνεις δεν προσφερόταν.
Έφυγα γύρω στις 10 η ώρα και πιθανόν να έχασα επεισόδια.
Λέω κορυφή του παγόβουνου γιατί τα δυο πλέον υψηλά ιστάμενα πρόσωπα της ιεραρχίας της ΔΕΥΑΛ κατηγορήθηκαν πως μοίραζαν τους λογαριασμούς των νερών αυτοπροσώπως και μάλιστα επί αμοιβής.  
Στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο πρώην δημοτικός υπάλληλος της ΔΕΥΑΛ είχε καταγγείλει πως μικρό παιδί που επέβαινε σε μηχανάκι που οδηγούσε άλλος μοίραζε λογαριασμούς νερού.
Τούτη τη φορά κατήγγειλαν πως η ιεραρχία της ΔΕΥΑΛ [πολιτική και υπαλληλική] ανέλαβε το μοίρασμα των λογαριασμών επί αμοιβή.
Δεν θα εκπλαγώ αν στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο αποκαλυφθεί πως ο ίδιος ο δήμαρχος έκανε και αυτός την ίδια δουλειά.
Μεγάλη και τρομερή εντύπωση μου κάνει πως;
Με  ποια κριτήρια πήρε το κομμάτι των λογαριασμών του νερού των εκτός της πόλεως σπιτιών και τα μοιράζει το υπαλληλικό προσωπικό του δήμου;
Τι ποσό διατίθενται για αυτή τη διανομή;
Από ότι ξέρω [μου έδωσαν τον λογαριασμό του σπιτιού μου ακριβώς στο κρεοπωλείο Πέτρου, οι 2 δημοτικοί υπάλληλοι που τους μοίραζαν, όταν συναντηθήκαμε μοιράζοντας και εγώ γράμματα, άρα εν ώρα υπηρεσίας] οι λογαριασμοί μοιράζονται σε εργάσιμες ώρες. Δηλαδή πληρώνονται εξτρά για τη διανομή που γίνεται εν ώρα υπηρεσίας;  
Είναι φθηνότερη των ΕΛΤΑ;
Γιατί δεν πήραν και τους λογαριασμούς εντός της πόλης που είναι και ευκολότερη η διανομή τους; Με δεδομένο πως η διανομή των εκτός της πόλης είναι απλή για τον ΕΛΤΑ αφού διαθέτει σε συγκεκριμένα σημεία κιβώτια αλληλογραφίας για όλους τους οικισμούς και δεν χρειάζεται να μοιραστούν πόρτα-πόρτα.
Έχει την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου;
Τι λέω θα μου πείτε. Έγκριση τι πράμα είναι τούτο. Πλειοψηφία είχαν ……. και έδερναν. Εκεί θα κολλούσαν;
Με δεδομένο 30.000 λογαριασμοί πρέπει να είναι καλά τα λεφτά Άρη. Κρίμα γιατί δεν πρόλαβα να μάθω [Σ/Κ] τον ακριβή αριθμό των λογαριασμών που διαχειρίζεται ο ΕΛΤΑ για να μάθουμε έστω κατά προσέγγιση για τι ποσό μιλάμε, που στοιχίζει ο κάθε λογαριασμός μοιρασμένος από επιδέξια χέρια.   
Πάντως η δικαιολογία πως ήταν απόντες οι δημοτικοί υπάλληλοι και αναγκαστικά ανέλαβε η ιεραρχία την διανομή δεν ευσταθεί, γιατί μη τρελαθούμε δεν λειτουργούν και σαν ελβετικό ρολόι οι δημοτικές υπηρεσίες. Έχουν υπάρξει καθυστερήσεις λογαριασμών μηνών. Εξ΄ άλλου και ληγμένους λογαριασμούς δέχεται το ταμείο του δήμου και χωρίς καμία επιβάρυνση. Καλοφάγωτα!  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λειψυδρία...μυαλών

Ο Κιμ της καρδιάς μας!

Στη ν¨δημοκρατία¨ δεν υπάρχουν αδιέξοδα...