ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΣΙΜΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ



             ΤΟ  ΤΕΛΟΣ  ΤΩΝ  ΧΡΗΣΙΜΩΝ  ΗΛΙΘΙΩΝ  ΤΗΣ  ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
  Πάει κι αυτό! Ο από καιρό προαναγγελθέν θάνατος της αριστεράς [ο Θεός να την κάνει αριστερά] έλαβε χώρα χθες παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ορκισμένων αντιδεξιών, που πάλεψαν να αναστρέψουν το βαρύ κλίμα που είχαν διαμορφώσει οι ίδιοι [αριστεροί] και έσωσαν κάπως την παρτίδα με μια αξιοπρεπή ήττα.
Φοβάμαι πως το πέρασμα της [ημι] αριστεράς άφησε τέτοιες μνήμες που θα είναι δύσκολο να της δοθεί τέτοια χρυσή ευκαιρία στο μέλλον όχι για να κάνει θαύματα αλλά αυτό που πρεσβεύει η αριστερά, σαν ιδέα.
Ποιος δεν θυμάται πως στο πέρασμα του προέδρου του 15 μελούς όταν ήταν αντιπολίτευση γινόταν Κυριακή των Βαΐων; Παντού ο απλός κόσμος άπλωνε το χέρι του για να τον συγχαρεί και να του δηλώσει την αμέριστη στήριξή του και να του πει.
 -Κάνε  τα αυτονόητα!
Να κοιτάξει δηλ. τον απροστάτευτο πολίτη, να βάλει φρένο στην ασυδοσία, την φοροδιαφυγή, να προστατέψει την Ελλάδα μας.
Αντί αυτού τι έκανε;   
Δυστυχώς τον χρησιμοποίησαν τα ξένα συμφέροντα και λειτούργησε κατά πρώτον και κύρια εναντίον της Πατρίδας μας. Έδωσε όνομα και Ελληνική Ιστορία σε καταυλισμό κατσαπλιάδων. Πράγμα που επιφανείς άνθρωποί μας είπαν πως ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο δεν λειτουργεί Έλληνας έτσι. Δεν παραχωρεί όνομα και Ιστορία.
Είχα γράψει πριν χρόνια πως ήταν ο «λαγός» μεγάλων συμφορών που δυστυχώς αργά ή γρήγορα θα βγουν μπροστά μας.
Πιστεύετε πως στην πολιτική λειτουργεί κάτι στην τύχη;
Ασφαλώς όχι! Τον είδαν ατάλαντο και φιλόδοξο και πόνταραν πάνω του. Τέτοιο   φιλέτο σαν την Ελλάδα μόνο με χρήσιμους ηλίθιους μπορεί να λεηλατηθεί. Τον πρόβαλαν σαν μεσσία και περνούσαν τα σχέδιά τους αναίμακτα.
Κράτησε τον Ελληνικό λαό σε ύπνωση, ανήμπορο να αντιδράσει στο γενικό ισοπέδωμα που επιχειρούσε με το πρόσχημα της αριστερής αντίληψης.
Σε μια χώρα που λευτερώθηκε πρώτιστα χάρις στη πίστη στο Θεό, δεν μπορείς να βάζεις ¨χέρι¨ στη θρησκεία  χάριν των μουσουλμάνων παράτυπων μεταναστών. Δεν αγκαλιάζεις τις ορδές των εποίκων και αφήνεις τους Έλληνες στο έλεος της τύχης των.   
Είναι τυχαίο που όλοι οι μη Έλληνες που τους δόθηκε δικαίωμα ψήφου τον τίμησαν καθώς και οι αξιότιμοι …φυλακισμένοι;
Οι Έλληνες του εξωτερικού περιμένουν ακόμα την προοδευτική κυβέρνηση που θα τους επιτρέψει να έχουν λόγο στις εθνικές εκλογές.
Κάθε τι μη φυσιολογικό ήταν υπό την προστασία των και  σε μεγάλα καυτά προβλήματα, που ο λαός ήταν στο πόδι, γίνονταν νονοί και τους βάφτιζαν φασίστες. Τον  απλό λαό και μετά ζητάς την ψήφο του.
Με ΜΑΤ πήγαινε επίσκεψη σε κάθε μέρος της Ελλάδας. Ο τόπος πλέον δεν τον χωρούσε και γι΄ αυτά που κατηγορούσε τους προκατόχους του τα λούστηκε. Εν τούτοις δεν πήρε χαμπάρι πως τα ψωμιά του ήταν λίγα. Η αλαζονεία της εξουσίας βλέπετε.
Νόμιζαν πως ντυμένοι λετσαρία κάνουν επανάσταση!
Η επανάσταση θέλει αγώνα και δουλειά και όχι life style.
Απεδείχθησαν μεγαλύτερες οι φιλοδοξίες από το ταλέντο του.
Συγγενής μου με Μακρόνησο και αγώνες δεν πήγε να ψηφίσει.
-Αυτοί είναι αριστεροί; Αν είναι αυτοί αριστεροί τότε εγώ είμαι ο πάπας! Αυτούς εμείς θα τους προγκάγαμε! Μου είπε αγανακτισμένος.
Δεν πειράζει έκαναν όλη τη λάντζα αυτοί για να βρει ελεύθερο πεδίο η αναγεννημένη και απαλλαγμένη πρότερων αμαρτιών δεξιά, κάνοντας μικροθελήματα των αφεντάδων μέχρι το επόμενο μεγάλο και επικίνδυνο σχέδιο όπου θα αναζητηθούν νέοι χρήσιμοι ηλίθιοι.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μη μου δίνεις ψάρια…

Ο Κιμ της καρδιάς μας!

Στη ν¨δημοκρατία¨ δεν υπάρχουν αδιέξοδα...