ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ…


    Ο Αλή μόλις διακρίνεται δεξιά με γυαλιά και την άσπρη του Τζάγκουαρ! 
                       ΠΡΙΝ  ΑΛΕΚΤΩΡ  ΛΑΛΗΣΕΙ…
  Άτιμο πράγμα η πολιτική. Δεν ξέρεις πως μπορεί να σε εκπλήξει. Θυμάστε που η απελθούσα κυβέρνηση θεωρούσε όλες τις φυλές της γης που έχουν πλέον εγκατασταθεί για τα καλά στη χώρα μας πως είναι νέοι επενδυτές;
Δεν νομίζω πως υπάρχει Έλληνας που  το πίστεψε! Δυστυχώς αδέρφια διαψευσθήκαμε οικτρά. Το είδα με τα μάτια μου καθώς και αρκετός κόσμος κυρίως τουρίστες. Περιπολικά 3-4 και δυο μηχανές Ζητάδων καθώς και ένα τσούρμο αστυνομικών είχαν αποκλείσει τη γέφυρα λυμάτων του βιολογικού. Από τη μια μεριά οι μηχανές και από την άλλη το πεζοπόρο τμήμα των αστυνομικών είχαν βάλει στη μέση τον Αλή, έτσι τον έλεγαν. Αυτός χειρονομούσε και απειλούσε να κάνει κακό ή να φουντάρει στο κανάλι. Ο κόσμος ήταν μακριά και δεν μπορούσε να καταλάβει, όπως και εγώ τι συμβαίνει. Περίμενα από στιγμή σε στιγμή να κάνει το σάλτο. Τον πλησίαζαν οι μηχανές αλλά και οι αστυνομικοί και μετά πάλι πίσω. Τι κάνουν σκέφτηκα γιατί δεν τον αφοπλίζουν; Μετά κατάλαβα όταν είδα και άλλους με αραβικά ρούχα πως επρόκειτο για κινηματογραφική σκηνή κάποιου έργου ασιατικής παραγωγής. Όταν του έκαναν παρατηρήσεις για τις αντιδράσεις του και επαναλάμβαναν την σκηνή.
Η πρώτη σκέψη μου ήταν αυτή.
Κρίμα ρε Αλέξη 4,5 χρόνια δεν μπορούσαν να έρθουν ένα μήνα νωρίτερα να καρπωθείς τις προφητείες σου!
Να νιώσεις περήφανος για τους επενδυτές σου!
Να κάνεις τον Βελόπουλο να μοιάζει λαχειοπώλης μπροστά στις προφητείες σου!
Κρίμα και για τον τόπο γιατί ο τόπος εκεί όπως έχω ξανά γράψει δεν διαφέρει από χωματερή. Βρωμάει και είναι εγκαταλελειμμένος παρ΄ όλο που καθημερινά τον επισκέπτονται πάρα πολλοί τουρίστες.
Δυστυχώς το βίντεο λόγω ήλιου δεν βγήκε καλά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μη μου δίνεις ψάρια…

Ο Κιμ της καρδιάς μας!

Στη ν¨δημοκρατία¨ δεν υπάρχουν αδιέξοδα...