Η ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ



                   Η  ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ  ΤΗΣ  ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ
 Δεν έκλεισε καλά-καλά χρόνο που δόθηκε στη νεολαία το Λύκειο και αν κάποιος που περπατά στο πεζοδρόμιο [και είναι πολλοί] κοιτάξει το προαύλιο προς τη μεριά της κεντρικής λεωφόρου τον πιάνει ένα σφίξιμο στην καρδιά. Έχουν φυτευτεί δέντρα που αργότερα θα μπορεί η σπουδάζουσα νεολαία μας να απολαμβάνει τη δροσιά τους.
Καλά δεν έτυχε να περάσει από κει κανένας υπεύθυνος; Κάποιος που να έχει λόγο και δύναμη στα τοπικά ζητήματα; Παραθέτω φωτογραφίες για να δείτε τα χάλια. Ο χώρος είναι γεμάτος ξερά χόρτα που είναι άκρως επικίνδυνα τώρα το καλοκαίρι, αφού είναι γνωστόν πόσο αδιάφοροι είμαστε. Πετάμε όπου γουστάρουμε τα αποτσίγαρα και δεν δίνουμε μία στο αν προκαλέσουμε ακόμα και ολοκαύτωμα. Τα δέντρα που σίγουρα κοστίζουν αφού είναι αρκετά μεγάλα έμειναν χωρίς προστασία και ασπάστηκαν τον μωαμεθανισμό. Δεν εξηγείται αλλιώς αφού με το ύψος τους έχουν παρασύρει τα στηρίγματά τους και στο παραμικρό αεράκι κάνουν γονυκλισίες, ακουμπώντας μάλιστα και στο χώμα.

Αν μου έδιναν τα κλειδιά, να μπω μέσα θα το τακτοποιούσα τα ζήτημα.
Υπάρχει περίπτωση να πω του Αντρέα Ανδρέου να πάμε με ένα παιδί από το συνεργείο του και σε μισή ώρα να επαναφέρουμε στον χριστιανισμό, στην όρθια θέση τα δέντρα και να αρνηθεί; Πως το είπε ο Κολοκοτρώνης.
-Εμείς και στον Θεό ορθοί μιλούμε!
Θα μου πείτε ψιλά γράμματα. Ποιος νοιάζεται για τέτοια ασήμαντα πράγματα.
Βάλαμε και κόκκινα φανάρια για να δίνουμε προσοχή στους μαθητές. Καλά και τώρα το καλοκαίρι πάνε σχολείο τα παιδιά; Γιατί επιμένουν να αναβοσβήνουν ακόμα και τη νύχτα;
Δεν χρειάζεται λένε διαμόρφωση της λεωφόρου γιατί η είσοδος του Λυκείου είναι από το πλάι. Τότε γιατί έβαλαν φανάρια; Άρα αναγνωρίζουν πως υπάρχει πρόβλημα! Γιατί δεν έβαλαν  φανάρια και στο κολυμβητήριο; Και εκεί παιδιά πάνε.

Μια μεγάλη ευκαιρία είναι το διπλανό οικόπεδο του Λυκείου που πωλείται. Γίνονται πάρα πολλά γήπεδα και έχει το πλεονέκτημα πως γίνεται ενιαίος χώρος. Τι τα λέω τώρα; Κινέζικα φαντάζουν! Κατά τα σκ@@@ και το φτυάρι!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μη μου δίνεις ψάρια…

Ο Κιμ της καρδιάς μας!

Στη ν¨δημοκρατία¨ δεν υπάρχουν αδιέξοδα...