ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ



                                      ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ
                                      ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

     Όπως πάντα, σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, έτσι και τώρα όλα τα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, έκαναν τις επιλογές τους. Ορκισμένοι εχθροί εκθειάζουν πρώην αντιπάλους!
Μας σερβίρουν υπέροχες συνταγές και μάλιστα σπιτικές για να είναι ευκολόπεπτη η έκθεση ιδεών των και μας ανοίγουν τα μάτια μιας και εμείς αδυνατούμε να δούμε ή να μη δούμε [ανάλογα με το πατρονάρισμα του υποψηφίου] τα έργα και τις ημέρες των δήμο σωτήρων.
Βγαίνουν στο φως «σκάνδαλα» που τα περισσότερα ήταν στο ψυγείο αλλά δεν έβγαιναν στη φόρα γιατί τύχαινε την συγκεκριμένη στιγμή να ήταν υπό την προστασία του συγκεκριμένου ΜΜΕ.
Τώρα όμως που το «είναι πολλά τα λεφτά Άρη!» παίρνει σάρκα και οστά το «ο θάνατός σου η ζωή μου!» έρχεται και πιστοποιεί το αέναο δούλεμα που μας παρέχουν τα ΜΜΕ. Αυτή η μεγάλη ή μικρή, ανάλογα με τον δυναμισμό της πηγή πληροφόρησης, μετατρέπεται σε πληγή, όπως πάντα, αφού δεν θεωρεί λειτούργημα αλλά αρπαχτή αυτό που κάνει δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς γιατί έχουμε αυτά τα χάλια σαν τόπος σαν λαός.
Όταν ο απλός πολίτης δεν έχει πληροφόρηση από την πηγή [Δήμος - δημ. συμβούλιο] μπορούν άνετα τα ΜΜΕ να αλώνουν τον χώρο της πληροφόρησης και να κάνουν το άσπρο – μαύρο και το αντίστροφο. Μπορούν να μαντρώσουν τον κάθε ωχαδερφό που θα πάρει γραμμή πέρα από τους επαγγελματίες ζήτουλες ψήφων και από τα ΜΜΕ. Όταν έχεις το πεπόνι και το μαχαίρι, το κάθε κομμάτι που θα κοπεί θα είναι με τα γούστα των αφεντάδων και όχι με δικαιοσύνη…
Ανοίξτε τα μάτια να δείτε τι συμβαίνει! Αναρτώνται στο διαδίκτυο κυρίως βιογραφικά που αν είχαν μια τσίκα μυαλό αυτοί που τα αναρτούν θα έπρεπε να ντρέπονται [το λιγότερο] αν όχι να λουφάξουν στο σπίτι τους. Αναρωτιέμαι αν αυτά τα βιογραφικά απευθύνονται στους ψηφοφόρους του Δήμου Τρικκαίων ή στον χρεοκοπημένο δήμο μας; Διοικούν αυτόν τον τόπο 10ετίες και το μόνο που κατόρθωσαν είναι να τον χρεοκοπήσουν, να τον υποτιμήσουν και έρχονται σήμερα ως Μεσσίες να μας πουν πως αξίζουν ακόμα μια χαμένη 4 ετία.
Γιατί;
Επειδή βλέπουν πως οι ικανοί απέχουν και έχουν δώσει όλο το γήπεδο στους άμπαλους και το καταλαμβάνουν ως τσίρκο και όχι σαν αθλητές;
Περισσότερο λυπάμαι τα αμνοερίφια που κουβαλούν νερό στο μύλο αυτών των επαγγελματιών λιμοκοντόρων. Τρέχουν με περισσή χαρά σαν τα μικρά παιδιά στο Jumbo για να προσθέσουν ψήφους σ΄ αυτά τα αρπαχτικά.
Γελάω όταν άβγαλτα παιδάκια κοινοποιούν βιογραφικά ισόβιων δημοτικών συμβούλων και θεωρούν τους εαυτούς τους συνοδοιπόρους σ΄ αυτές τις εκλογές!
Δεν πρόκειται περί ημερήσιας εκδρομής. Να παίξουμε, να γελάσουμε και να γυρίσουμε σπίτι μας!
 Σίγουρα θα γυρίσετε σπίτι σας αλλά να θυμάστε πως είστε ένας από αυτούς που υποθήκευσαν το μέλλον αυτού του τόπου με τις ενέργειές σας. Αν νομίσετε πως θα έχετε λόγο στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, πλανάστε πλάνη οικτρά. Αυτοί δεν έχουν συναισθηματισμό αλλά και όρεξη να δουλέψουν για τον τόπο. Τις οικογένειές σας θέλουν όμηρους για το σταυρό και μετά ξέρουν αυτοί. Τα αφεντικά τους, τους περιμένουν για να κάνουν ό,τι έκαναν μέχρι τώρα. Τα χατίρια τους και ο τόπος να ρημάξει.
Σας έχουν πει πως με την απλή αναλογική, η πλειοψηφία πάει περίπατο και σ΄ έναν συνδυασμό 45 υποψηφίων άντε να βγουν 8. Για κοιτάξτε θα είστε μέσα στους 8 πρώτους; Οπότε καταλαβαίνετε τα μαχαίρια που θα βγουν θα είναι χασαπομάχαιρα και όποιον πάρει ο χάρος! Έχετε καμία σχέση εσείς με αυτούς τους ανθρώπους;
Μάλλον έχετε! Θέλετε να τους μοιάσετε μπας και κρεμάσετε και εσείς καμιά πέτρα ακόμα στο λαιμό αυτού του τόπου που καθημερινά βουλιάζει!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μη μου δίνεις ψάρια…

Ο Κιμ της καρδιάς μας!

Στη ν¨δημοκρατία¨ δεν υπάρχουν αδιέξοδα...