Τα πρωτοβρόχια...

                     

 

   Με το αριστερό ¨μπήκε¨ ο Οκτώβρης για την δημοτική αρχή αυτού του τόπου και ενώ διανύουμε το τελευταίο κατοστάρι της θητείας, που είθισται να δίνονται όλα από όλους για την καλή έξωθεν μαρτυρία και δημοτική αριστεία. Άρχισαν τα παρατράγουδα και μάλιστα απροκάλυπτα.

Στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο του Οκτώβρη μια επιστολή με δυο βιογραφικά κατατέθηκε παρά την προσπάθεια να εμφανιστεί ως επιστολή παραίτησης από δημοτικό αξίωμα. Το πρώτο [βιογραφικό] δεν θα το σχολιάσω. Το δεύτερο όμως που έχει και αρκετό ενδιαφέρον, αν και περικλείεται σε μόνο μία σειρά λέει όχι πολλά αλλά πάρα πολλά. Αναφέρει συγκεκριμένα « …Ήρθαν σε σύγκρουση με το αποφασίζουμε και διατάζουμε του δημάρχου…»  

Επικυρώνει ότι προσάπτει η αντιπολίτευση από την αρχή της θητείας και κύρια ο Ιωάννης Καραπανάγος ότι δεν υπάρχει δημοτική αρχή αλλά η αρχή του ενός και δεύτερον ότι έχουν μείνει κατάλοιπα από την εποχή του ¨Αποφασίζουμε και διατάζουμε¨ που δεν είναι άγνωστα στην δημοτική αρχή. Πράγμα που για λόγους πολιτικού πολιτισμού δεν είχε αναφερθεί από κανέναν μέχρι τώρα ¨αντίπαλο,¨ αν και έχει προκαλέσει ο ίδιος επανειλημμένα με την συμπεριφορά του αναμοχλεύοντας παρελθόν ¨αντιπάλων.¨ Ήρθε τώρα ο συντάκτης των βιογραφικών να αποδώσει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και να χτυπήσει την Αχίλλειο πτέρνα του ενός.

Πλην όμως ένα παρεάκι που για 13 χρόνια λυμαίνεται  την Ιάσονος δεν είναι τυχαίοι και δεν πέφτουν εύκολα στο καναβάτσο. Χιονοστιβάδα προβλέπω εξελίξεων γιατί υπάρχουν σίγουρα κρυφά χαρτιά και συμφωνίες που αν αναγκαστεί [που θα αναγκαστεί] για να διαφυλάξει το κύρος αλλά και την παράταξη να γυρίσουν μπούμερανγκ όχι στον συντάκτη αλλά στο πρώτο βιογραφικό…

Πάντα τα κάστρα πέφτουν εκ των ενόντων και από ότι φαίνεται άρχισε η πρώτη Κερκόπορτα να παραβιάζεται με απρόσμενες εξελίξεις και θύμα πάντα τον τόπο.      

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μη μου δίνεις ψάρια…

Ο Κιμ της καρδιάς μας!

Στη ν¨δημοκρατία¨ δεν υπάρχουν αδιέξοδα...