Γιαμάλ...ηδες


   Αν και η επικεφαλίδα παραπέμπει σε ποδοσφαιριστή, το θέμα δεν έχει καθόλου να κάνει  με τον αθλητισμό και μάλιστα το ποδόσφαιρο. 

Δανείστηκα το όνομα αυτού του φέρεπλι αθλητή, που μπήκε από το πουθενά σε όλα τα σπίτια και έγινε είδωλο των μικρών παιδιών.

Έτσι λοιπόν θα μπορούσαμε να αποκαλέσουμε τους ταλαντούχους νέους ανθρώπους που με γνώμονα το καλό του Λουτρακίου και όχι για προσωπικό όφελος μπήκαν στον συνδυασμό που έχει τις τύχες του τόπου για τέταρτη [4] 4ετία. Το τονίζω αυτό γιατί στην πολιτική είθισται να επικαλούνται την παραλαβή καμένης γης από τους προηγούμενους. Εδώ ομολογώ πως στάθηκαν λίγο άτυχοι καθότι δεν έχουν αυτή την ευχέρεια. Ό,τι καμένο είναι, είναι έργο τους.

Προσωπικά εμένα μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων με διαβεβαίωσαν πως τους αδικώ και θα γίνει άλλος τόπος το Λουτράκι μόλις δω τα νέα πρόσωπα. Αυτή ήταν η βαρύγδουπη δήλωση την Πέμπτη.

Σήμερα Κυριακή δηλαδή τρεις [3] μέρες πριν αλέκτωρ λαλήσει κατάφεραν και απέδειξαν πως οι φιλοδοξίες τους ήταν μεγαλύτερες από τις ικανότητές τους.

Η κοινωνία, καζάνι που βράζει, μεταφορικά και κυριολεκτικά λόγω καύσωνα και έλλειψης νερού. Οι δημότες δεν ξέρουν που να αποταθούν και που να πουν τον πόνο τους. Οι εκκλήσεις από όλα τα διαμερίσματα του δήμου για βοήθεια σε ηλικιωμένους, ασθενείς και ανήμπορα άτομα  συνεχείς μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων.

Κατά τα άλλα. ΄Υπηρετώ τον πολίτη και τον ασθενή' και αυτή δήλωση Γιαμάλ.

Φυσικά άτομα σαν εμένα έχουν κάνει τους δημότες να αποστρέφονται τα κοινά και αυτή δήλωσή του.   Δηλαδή εγκληματώ που προσπαθώ να συμμαζέψω ό,τι περισώνεται. Αν αυτό δεν είναι θράσος, τότε η ελληνική γλώσσα φτώχυνε κι άλλο.

Διαλαλούν προς όλες τις κατευθύνσεις πως δεν υπάρχει επάρκεια νερού και σήμερα η υμέτερη 'μεγάλη' επένδυση στο χώρο εμπορίας νερού, εθεάθη να χτυπά γεώτρηση στον υδροφόρο ορίζοντα. Αντί η ΔΕΥΑΛ να προβεί σε τέτοια ενέργεια, την κάνουν τα ιδιωτικά συμφέροντα.

Ευαγγελιζόμαστε πως δεν έχουμε νερό για τους δημότες, πλην όμως για εμφιάλωση δεν υπάρχει πρόβλημα.

Γιαμάλ...ηδες καλά το πάτε. Δέσατε άριστα με τις παλιοκαραβάνες. Χανόσασταν τόσο καιρό στην αφάνεια. Πράγματι το Λουτράκι θα γίνει άλλος τόπος. Η εταιρεία εμφιάλωσης και ο κεντρικός ιστός του Λουτρακίου θα μείνει μόνο. Οι πέριξ οικισμοί θα γίνουν φαβέλες. 

Οργανωμένα συμφέροντα θα τους παρέχουν ό,τι δεν θέλετε αλλά και δεν μπορείτε να προσφέρεται σ αυτούς που με απλοχεριά σας σταυρώνουν κάθε 4ετία.

Σοφία! βάλε μπροστά για την φωτογραφία. Η δικαίωση ήρθε με ταχύτητα φωτός!   

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λειψυδρία...μυαλών

Ο Κιμ της καρδιάς μας!

Μη μου δίνεις ψάρια…