Ποσειδών - Λεωνίδας 20-28



 Αυλαία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος Α2 χάντμπολ και ο Ποσειδώνας χόρεψε το τελευταίο ταγκό με τον πρωταθλητή του ομίλου Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων και ηττήθηκε με σκορ 20-28. Η συνέχεια θα είναι για τα πλέι άουτ, δηλαδή να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Β κατηγορία. Θλιβερή κατάσταση πλην όμως αναμενόμενη.
Το ματς σημαδεύτηκε στην αρχή του [στο 8ο λεπτό] με τον τραυματισμό του παίκτη Δημητρόπουλου που δεν κατάφερε να επανέλθει στη δράση αλλά να αποχωρήσει υποβασταζόμενος. Ελπίζουμε να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός και γρήγορα να επανέλθει.
Από τα παράδοξα του αγώνα είναι ότι ο Λεωνίδας σημείωσε το πρώτο τέρμα στο 11ο λεπτό, με αποτέλεσμα ο Ποσειδώνας να προηγηθεί 6-0.
Σχεδόν όλοι οι παίκτες του Λεωνίδα σκόραραν.
Με την αποχώρηση του Δημητρόπουλου, ο Ποσειδώνας είχε μία και μοναδική αλλαγή, αυτή του Κάπη. Έπαιξε δηλαδή με 7 παίκτες γηπέδου όλο τον αγώνα.
Προσπάθησε, ενώ όλα είχαν κριθεί να παίξει με 7 παίκτες γηπέδου, κάτι που χρεώνεται στα θετικά, πλην όμως θέλει ακόμα δουλειά. Μπαίνει 7ος παίκτης ο Αικατερίνης και τοποθετείται στην επίθεση. Χάνοντας την επίθεση, ώσπου να γυρίσει στο κέντρο για να γίνει αλλαγή με τον τερματοφύλακα, έχουμε δεχτεί το γκολ. Εκεί βγαίνει όποιος είναι κοντύτερα στο κέντρο για να μπει ο τερματοφύλακας και όχι ο έξω δεξιά που είναι σε μακρινή απόσταση από το κέντρο γηπέδου.
Στο δεύτερο ημίχρονο το 90% των επιθέσεων του Ποσειδώνα έγιναν με την υπόδειξη από τους διαιτητές για παθητικό παίξιμο, καθώς επίσης ότι σημειώσαμε μόλις 6 τέρματα έναντι 17 του αντιπάλου. Αυτό τα λέει όλα.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ. Μπαλασινός, Αικατερίνης 6, Φίλης Δ, Γκίκας 2,Τυφτικίδης 3, Μπαλασινός Α Δημητρόπουλος, Χαραλαμπάκης, Παντελέων, Χατούπης, Χ' κωνσταντίνου 4, Κάπης, Φίλης Κ, Παλαιολόγος, Ρουμελιώτης 5.
ΛΕΩΝΙΔΑΣ Κουσκουλιανός 1, Μάγκος 1, Αμανατίδης 6, Μουλιάτος 1, Βούλγαρης 1, Σοφικίτης, Αργυριάδης 1, Καμπουράκης 7, Θάνος 2,Ζωγραφίδης, Βάρσος 1, Μακρυγιάννης 2, Λιάπης 1, Οικονόμου, Μπίλος 3, Σαραντωνάκης 1.
Διαιτητές. Τόλιος- Φωκίτης.
Δίλεπτ; 4-2. Πέναλτι 0 -1 και 2-3    

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μη μου δίνεις ψάρια…

Ο Κιμ της καρδιάς μας!

Στη ν¨δημοκρατία¨ δεν υπάρχουν αδιέξοδα...