Οι διανοητές του Gazarte


  

                                        Δέστε και μόνοι σας τις προφυλάξεις αλλά και την ανοσία του όχλου
       Επαναλαμβάνω και τονίζω. Δεν γράφω για να αρέσω! Γράφω για να αφυπνίσω συνειδήσεις και να περισώσω όσο μπορώ ό, τι έχει απομείνει από αυτό τον επίγειο παράδεισο που εσκεμμένα μετατρέπεται με μαθηματική ακρίβεια σε κόλαση.
Την Ελλάδα μας!
Όλα τα ΜΜΕ έχουν μετατραπεί σε μαγνητόφωνα. Τις ίδιες ειδήσεις, τις ίδιες φοβέρες, τις ίδιες δήθεν υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλουν προκειμένου να μας προστατέψουν από τον αόρατο εχθρό που απειλεί τη ζωή μας. Μια φροντίδα πρωτόγνωρη για έναν λαό που λιμοκτονεί εδώ και μια δεκαετία με χιλιάδες θύματα αυτοχείρων και δεν έδειξαν όλες οι κυβερνήσεις την παραμικρή ευαισθησία για να του απαλύνουν το μαρτύριο, να τον κάνουν να νιώσει αξιοπρεπής στην κοινωνία.
Έτυχε πριν 3-4 χρόνια να περάσω νύχτα από την πλατεία Κουμουνδούρου, ναι εκεί που είναι τα γραφεία του κόμματος όταν ήταν εξουσία. Ανηφορίζοντας προς την Ευριπίδου  για το μαγαζί του Τέλη, μου πιάστηκε η καρδιά. Δεξιά και αριστερά στα πεζοδρόμια τραγικές φιγούρες τακτοποιούσαν τα χαρτόκουτα προκειμένου να βολευτούν, να περάσουν και αυτή τη νύχτα. Αναρωτιέμαι πόσα  κομματικά στελέχη περνούσαν από εκεί και τους έβλεπαν κάθε βράδυ; Πως μπορούσαν να κοιμηθούν στο άνετο κρεβατάκι τους  όταν ήξεραν πως εκεί κάτω μέσα στην παγωνιά συνάνθρωποι μας προσπαθούν να βγάλουν άλλο ένα παγωμένο βράδυ ζωντανοί; Ποτέ και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για τον Έλληνα, που για τον Α ή Β λόγο βρέθηκε σ΄ αυτήν την τραγική θέση. Για τους αλλοδαπούς σε χρόνο ρεκόρ στήνονται προκάτ σπίτια και χτες είδαμε, όχι ασφαλώς από τα συστημικά ΜΜΕ αλλά από το διαδίκτυο, αυτό που αφορίζει η κυβέρνηση, με τι ευκολία τα παραδίδουν στις φλόγες οι αλλοδαποί και οι Έλληνες βολεύονται στα πεζοδρόμια και στα πάρκα.
Τώρα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όλοι οι πεφωτισμένοι, οι διανοούμενοι, αυτοί τέλος πάντων που έχουν κάποια βαρύτητα τα λόγια τους γιατί σιωπούν; Γιατί δεν καθοδηγούν, δεν νουθετούν τον απλό λαό αλλά τον αφήνουν όπως το αγρίμι που παλεύει άνισα πιασμένο στην παγίδα και περιμένει καρτερικά τον δήμιο του;
Φοβούνται;
Συνεργάζονται;
Δεν βλέπουν πως ένας λαός χάνεται, μια πατρίδα λεηλατείται;
Καλά ας τους αφήσουμε αυτούς! Να τους θεωρήσουμε λιποτάκτες της αλήθειας.
Η εκκλησία που είναι;
Πως επέτρεψε να μην εορταστεί Πάσχα! Η μεγαλύτερη εορτή της θρησκείας μας και όχι μόνο αυτό αλλά  να διωχθούν μάλιστα επειδή περιέφεραν τον επιτάφιο άνευ πιστών!
Αν δεν ζούμε διωγμό της θρησκείας τι ζούμε τελικά;  
Αυτή την πνευματική ανεπάρκεια ένθεν κακείθεν επωφελήθηκαν και οι διανοητές της Gazarte και είπαν να απαλύνουν τον εγκλεισμό των δεινοπαθούντων Ελλήνων και σαν περιφερόμενος θίασος ψυχαγωγούσαν το κλεινόν άστυ επάνω σε νταλίκα.
Στο μπάσκετ αυτό λέγεται εσκεμμένο φάουλ!
Ο ελληνικός λαός δεν δοκιμάζεται 40 μέρες αλλά 3.650 μέρες. Τόσες είναι τα 10 χρόνια που φτύνει αίμα και δεν βγήκατε να του συμπαρασταθείτε! Όσο για την ψυχαγωγία μας δεν έχουμε παράπονο! Με Πάολα μας βομβάρδισαν την πρώτη εβδομάδα εγκλεισμού. Εκτός βέβαια αν θέλετε με την ενέργειά σας να μας δώσετε δύναμη να αντέξουμε και τον Μάιο έγκλειστοι!
Με περισσή έκπληξη είδαμε τον ίδιο τον πρωθυπουργό χωρίς την παραμικρή προφύλαξη και παρουσία μπουλουκιού άνω των 10 ατόμων να σας επαινεί. Φαντάζομαι θα σας κάνει και λάικ στον προσωπικό σας λογαριασμό!
Αν ο συνωστισμός επέφερε τον ιό τότε οι ορδές των αλλοδαπών έπρεπε να είχαν πεθάνει προ πολλού. Σήμερα θα έπρεπε να ήταν τα Σαράντα τους. Οι Ρομά το ίδιο. Ανά κοπάδια και μαλωμένοι με το νερό και το σαπούνι! Τελικά μόνο εμάς ερωτεύεται ο ιός και μας προστατεύεται κλεισμένους ασφυκτικά σπίτια μας; Μας κάνατε να κοιταζόμαστε καχύποπτα και ο ένας να θεωρεί τον άλλον φορέα. Δεύτερη περίοδο χολέρας περνάμε!
Είναι τέτοια η πλύση εγκεφάλου που μας έχετε κάνει, που δεν διαφέρουμε από ένα κοπάδι προβάτων!
Το μαρκάρισμα μας απομένει, αν και δεν το βλέπω να αργεί!  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μη μου δίνεις ψάρια…

Ο Κιμ της καρδιάς μας!

Στη ν¨δημοκρατία¨ δεν υπάρχουν αδιέξοδα...