Ποσειδών - Πανιώνιος 28 - 21



    Εύκολο απόγευμα για την ομάδα του Ποσειδώνα στο χάντμπολ. Επιβλήθηκε επί του ουραγού [3ος από το τέλος] Πανιωνίου με 28-21. Σε εξαιρετική ημέρα και ο τερματοφύλακας Βλαχογεώργος όπου απέκρουσε και ένα πέναλτι και ένα άουτ, πέρα από τις σωτήριες επεμβάσεις σε δύσκολα σουτ. Καθώς επίσης και ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων είχε καλή απόδοση και εκτός των 2 αποκρούσεων πέναλτι, είχε σωτήριες επεμβάσεις σε τετ α τετ από αιφνιδιασμούς, κυρίως του Αικατερίνη. Ευχάριστη έκπληξη ο νεαρός Παλαιολόγος που σημείωσε και 2 γκολ.     
Η ομάδα του Πανιωνίου δεν παρουσίασε κάτι ιδιαίτερο πέρα από τον ενθουσιασμό αλλά δυστυχώς της λείπουν παίκτες με προσωπικότητα που θα πάρουν πρωτοβουλίες μέσα στο γήπεδο. Όπως μου είπε και ο προπονητής τους Γιάννης Πανούσης.
-Είμαστε μια νεανική ομάδα χωρίς πείρα και προσπαθούμε να μην πέσουμε. Είναι όλα παιδιά με μέσο όρο ηλικίας γύρω στα 21 χρόνια. Στόχος μας είναι να ξανά νικήσουμε τον Ηλυσιακό και να σωθούμε οριστικά.
Σημείωση. Ο Νηρέας ήδη έχει υποβιβαστεί και υπολείπεται άλλη μια ομάδα που θα τον ακολουθήσει στη Β΄ κατηγορία. Οπότε μια από τις δυο αυτές ομάδες θα τον ακολουθήσει στη μικρότερη κατηγορία.
Πεντάλεπτα 2-1, 5-4, 8-5, 10-6, 13-8, 15-9 ημίχρονο 17-12, 18-13, 21-13, 23-17,
26-19, 28-21 τελικό σκορ.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ [Χ΄΄κων/νου Κ] Βλαχογεώργος, Αικατερίνης 4, Γκίκας, Τυφτικίδης, Καραβάς, Χ΄΄κων/νου Ν, Δώδας, Χριστόπουλος 3, Τσιέλος, Δημητρόπουλος 5, Χ΄΄κων/νου Αθ 2, Παλαιολόγος 2, Βασιλειάδης 7, Ρουμελιώτης 5.
Δίλεπτα 4  πέναλτι 3/1
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ [Πανούσης] Goro, Τσικριτζής, Λέκκας 2, Γιατράκος 1, Σκυφτός 2, Κωστόπουλος, Μιχελάκος 1, Κοντάκος 10, Ζαφειράκος 2, Κόντος, Μπελεχρής, Δαφέρμος, Κυριακίδης, Παπαδόπουλος, Ιωαννίδης, Σάκκος 3.
Δίλεπτα 4  πέναλτι 4/2.
Διαιτητές Ψύλλος- Καρυδάκης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μη μου δίνεις ψάρια…

Ο Κιμ της καρδιάς μας!

Στη ν¨δημοκρατία¨ δεν υπάρχουν αδιέξοδα...