Αχμέτ




   Μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσω ως προς τον χρόνο αυτά που έγραψα στο προηγούμενο άρθρο μου περί ισλαμοποίησης της χώρας μας. Το προσδιόριζα στα δισέγγονά μου. Να σημειωθεί πως το άρθρο το είχα γράψει 1 ή 2 Νοέμβρη αλλά λόγω του ότι δεν έχω μέχρι και σήμερα ιντερνέτ το είχα στο ¨ψυγείο¨ καθώς λέγεται και με την πρώτη ευκαιρία το δημοσίευσα χθες. Δυστυχώς τα γεγονότα με διαψεύδουν παταγωδώς.
Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο αναφέρθηκε πως κάποιος Αχμέτ τιτλούχος μουσουλμάνος, από αυτούς που λύνουν και δένουν χωρίς να υπολογίζουν το παραμικρό επετέθη φραστικά και με απειλές μάλιστα, στον αντιδήμαρχο πρώτα Αγίων Θεοδώρων και κατόπιν τηλεφωνικά στον Δήμαρχο της πόλης μας.
Όποιος εθελοτυφλεί και δεν βλέπει τι μας περιμένει σαν Έλληνες μάλλον χρειάζεται ιατρική παρακολούθηση. Δυστυχώς υπάρχουν τέτοιοι και αρκετοί, που ισχυρίζονται μάλιστα ότι ανήκουν στο προοδευτικό και δημοκρατικό χώρο [τρομάρα τους] και δίχως ίχνος ντροπής υπερασπίζονται τους παράτυπους εισβολείς.
Αντί να σεβαστούν τον τόπο, την κοινωνία, που τους φιλοξενεί προκαλούν με την συμπεριφορά τους και απαιτούν μέσα στον γενικό χαλασμό από τις πλημμύρες την άμεση εξυπηρέτηση και κατά προτεραιότητα. Λες και όλοι οι άλλοι εμείς είμαστε μόνο για να πληρώνουμε φόρους για να σταθεί στα πόδια του αυτό το κράτος και από μέριμνα να λαμβάνουν κατά προτεραιότητα αυτοί που παράτησαν την πατρίδα τους για να στήσουν τζαμιά στις χώρες των απίστων και να υλοποιήσουν τις προσταγές του Μωάμεθ.
Μη μου πείτε πως έρχονται για να βαπτιστούν χριστιανοί ή για να δουλέψουν;
Αραχτοί απολαμβάνουν τον ελληνικό ήλιο και κάνουν και καμιά μπίζνα. Διακινούν με μεγάλη ευχέρεια ναρκωτικά, κλεψιές, μαστροπεία, απαγωγές, φόνους  και οτιδήποτε άλλο κερδοφόρο βρεθεί στο δρόμο τους.       
Μέχρι πότε θα ζούνε με τα επιδόματα; Μόλις αποκτήσουν σπίτια και αρχίσουν να πληρώνουν φόρους όμοιους με αυτούς που πληρώνουμε και εμείς εκεί θα γίνει το μεγάλο μπαμ! Αυτοί ήρθαν γιατί τους είπαν πως αυτό το ξέφραγο αμπέλι που λέγεται Ελλάδα, είναι ο παράδεισος. Αραλίκι και επιδόματα. 
Πάντα στη φύση του ανθρώπου είναι η φυγή και μάλιστα σε μακρινούς άγνωστους προορισμούς. Όταν δεν έχεις να χάσεις και τίποτα και συνοδεύονται μάλιστα και με τις προσταγές του Αλλάχ παίρνουν μορφή ιερού καθήκοντος.
Αυτό τον καιρό είμαι συνέχεια στα νοσοκομεία.
Στο Θριάσιο νοσοκομείο στους 8 ασθενείς που έπρεπε να εξεταστούν οι 2 ήταν Έλληνες. Οι υπόλοιποι αλλοδαποί και μάλιστα γραμμένα τα ονόματα στην αραβική. Στο νοσοκομείο της Κορίνθου να βλέπατε μια τσαπερδόνα πως τους μάζευε σαν γαλόπουλα και τους οδηγούσε τον καθένα στο γιατρό που έπρεπε, χωρίς σειρά και τέτοια. Εμείς σαν βόδια περιμέναμε στην ουρά. Καμιά δεκαριά που είχε τους ξεπέταξαν οι γιατροί στο άψε σβήσε. Εμείς ώρες περιμέναμε.
Μη δια νοηθείς να διαμαρτυρηθείς! Ρατσιστής και φασίστας.
Μέχρι και Αλβανός που νοσηλευόταν στον ίδιο θάλαμο μας ενημέρωσε πως εδώ και χρόνια είχε μεταδώσει η Αλβανική τηλεόραση πως το 2020 η Ελλάδα θα είναι 20 εκατομμύρια.
Τελικά μόνο εμείς δεν το έχουμε καταλάβει τι κακό κάνουμε  στην πατρίδα μας, στις οικογένειές μας; Μια ζωή στη διχόνοια και στο μίσος για τον συνέλληνα;
Αντίθετα αγκαλιάζουμε άγνωστα στοιχεία και ξένα στην κουλτούρα μας, τη θρησκεία μας, την ηθική μας. Μεγαλώνουμε στις αυλές μας σκύμνους που δεν θα αργήσουν να γίνουν λιοντάρια και τότε αλίμονο μας!
Ας συνέλθουμε λίγο έστω στο και πέντε. Να σώσουμε ό,τι είναι δυνατόν.    

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μη μου δίνεις ψάρια…

Ο Κιμ της καρδιάς μας!

Στη ν¨δημοκρατία¨ δεν υπάρχουν αδιέξοδα...