Ποσειδών-Βριλήσσια 26-21



  Η ομάδα μας χάντμπολ του Ποσειδώνα κατάφερε να πάρει μια σχετική άνετη νίκη απέναντι στην ομάδα των Βριλησσίων αν και μέχρι το 45΄περίπου κυνηγούσε από πίσω στο σκορ την φιλοξενούμενη ομάδα. Με μεγάλη προσπάθεια έφτανε στο γκολ με οργανωμένη επίθεση, καθώς τα ψηλά κορμιά των Βριλησσίων δεν είχαν πρόβλημα απέναντι στο πίβοτ μας. Ένα ξέσπασμα όμως της ομάδας μας εκεί γύρω στο 45΄ και αυτό επετεύχθη από αιφνιδιασμό από τον Τζιρά των φτωχών, τον Γρηγόρη Αικατερίνη. Έδωσε  άλλο αέρα στην ομάδα που το επανάλαβε και άλλες φορές. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να αναχαιτίσουν την ομάδα μας και θα έλεγα  υποτάχθηκαν άνευ αντίστασης. Αυτό δηλώνει πως δεν είχαν την εμπειρία να διαχειριστούν την στιγμή που ο Ποσειδώνας ανέβηκε αγωνιστικά και έγιναν εύκολη λεία στη συνέχεια. Όπως και πέρσι έτσι και
φέτος η ομάδα μας έβγαλε τα 45 πρώτα περίπου λεπτά του  αγώνα με 8 παίκτες γηπέδου και αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα αν θέλουμε κάτι καλύτερο να κάνει φέτος η ομάδα μας.    
Θυμάμαι πέρσι ρώτησα τον Χριστόφορο Μπακαούκα, αυτή τη μεγάλη μορφή του ελληνικού χάντμπολ [τον είχα αποκαλέσει 2 έβδομα του χάντμπολ, αυτόν και τον Γιώργο Πέρρο] για το ταλέντο που γεννιέται στη Σαλαμίνα τον Τρούλο. Μου είχε πει δίνουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Το συγκεκριμένο ταλέντο ήταν μαζί με τον δικό μας ταλέντο τον Χρήστο Τυφτικίδη στην εθνική. Ο Τρούλος εξακολουθεί και παίζει ο δικός μας δεν καταφέρνει ή μάλλον δεν χωρά στην ομάδα μας με αποτέλεσμα να μην τον βλέπει κανείς και στο τέλος αυτό το μεγάλο  μας ταλέντο να χαθεί. Κρίμα από το θεό. Σήμερα μπήκε το παιδί σταδιακά, μία μέσα την άλλη έξω αλλά προς το τέλος, όπου άλλαξε και η λειτουργία της ομάδας και έδειξε τι μπορεί να προσφέρει όχι στον Ποσειδώνα αλλά στο χάντμπολ.
Ποσειδών. [Χ΄΄κων/νουΚων/νος] Βλαχογεώργιος, Αικατερίνης 7, Γκίκας 2, Τυφτικίδης, Καραβάς, Ζέρβας,Δώδας,Χριστόπουλος 1, Χ΄΄κων/νου Νικ. 2, Δημητρόπουλος 1, Χ΄΄κων/νου Αθ. 7,
Παλαιολόγος, Βασιλειάδης 2, Ρουμελιώτης 4
Δίλεπτα 5
Βριλήσσια.[Δραγάζης]
Καμπούρης 1,Ακάλεστος 2, Γκουλέ 8, Νικολίνταης, Παναγόπουλος, Αντωνιάδης,Τσοπανίδης 1, Μπάγιας, Βαμβακάς 2, Κουτσόπουλος 2, Πέρρος Κων 2 Σομπιρακούλ 1,Κουμαραδέλης.
Δίλεπτα 3.
Διαιτητές. Ευτυχώς που δεν ήταν βαθμολογικής σημασίας το παιγνίδι αλλά δείχνουν ότι μπορούν να
καταστρέψουν ανά πάσα στιγμή οποιοδήποτε αγώνα με όση καλή θέληση να υπάρχει από τις ομάδες..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μη μου δίνεις ψάρια…

Ο Κιμ της καρδιάς μας!

Στη ν¨δημοκρατία¨ δεν υπάρχουν αδιέξοδα...