ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ


                  
                            ΣΤΑ  ΟΡΙΑ   ΤΟΥ   ΘΡΑΣΟΥΣ
 Όχι μόνο στα όρια του θράσους αλλά και της αλαζονείας πειραματίστηκε να ελιχθεί το απερχόμενο δημοτικό συμβούλιο, κύρια της πλειοψηφίας, του Δήμου μας. Με διάρκεια ζωής μόλις ενός μηνός, μέχρι της παράδοσης στους νεοεκλεγέντες συμβούλους αλλά και συνδυασμούς αποπειράθηκε να συνεδριάσει με θέμα την εκμίσθωση του Υδροθεραπευτηρίου [Spa].
Βρε αθεόφοβοι 4,5 χρόνια είχατε με απόλυτη πλειοψηφία τις τύχες όλου του δήμου, συν άλλα 4 πριν μια 10 ετία γιατί δεν το πράξατε αλλά περιμένατε στο και 5 να προχωρήσετε σ΄ αυτή την ενέργεια που σας καθιστά επικίνδυνους  ακόμα και σ΄ αυτούς που σας τίμησαν κατά την πρόσφατη περιφανή νίκη σας, με την ψήφο τους!
Βέβαια θα μου πείτε ο πρωτεργάτης της ¨έμπνευσης¨ δεν θα είναι στα δημοτικά έδρανα  από 1ης Σεπτεμβρίου οπότε όσο ευκολόπιστος να είναι κάποιος, κάποια κακιά σκέψη θα εισχωρήσει στο μυαλό του!
Αυτό από μόνο του γεννά ιδέες για το πώς πρέπει να λειτουργήσει το καινούργιο δημοτικό σώμα.
Οι άνθρωποι είχαν το πεπόνι και το μαχαίρι και λειτουργούσαν νταηλίδικα. Δεν έδιναν αναφορά σε κανέναν, δεν υπολόγιζαν κανέναν, δεν το μάθαινε κανένας και αν το μάθαινε ήταν κατόπιν εορτής.
Πρέπει να ερευνηθούν οι αναθέσεις και οι δοσοληψίες με ιδιώτες και κύρια να ενημερωθεί η δικαιοσύνη.
Δεν μπορεί να χρεοκοπηθεί ένας από τους πλουσιότερους δήμους της χώρας και όλοι να είναι αμέτοχοι ευθυνών!
Κινήθηκαν απίστευτα χρηματικά ποσά και δεν βρέθηκε το παραμικρό μεμπτό;
 Τη στιγμή που και  στα λοίσθια τους, οι πράξεις τους δείχνουν άλλα.
Λάθος πιστεύω η επέμβαση των συνδυασμών αλλά και των συνδικαλιστικών οργανώσεων, για την ματαίωση της εκμίσθωσης. Εκεί άθελά τους, θα μας αποκάλυπταν τους αχυράνθρωπους αλλά και τους πατρώνους τους. Ίσως να μας έδιναν τα κομμάτια του πάζλ που μας λείπουν για να στοιχειοθετηθούν οι κατηγορίες που σήμερα αποκαλούνται φήμες και τους αφήνει επιφανειακά αδιάφορους.
Γνώμη μου και την έχω εκφράσει από παλιά, η δικαιοσύνη έπρεπε εδώ και χρόνια να είχε επέμβει στην Ιάσονος αλλά αφού οι εναλλαγές ήταν βελούδινες δεν υπήρχε περίπτωση κόρακας να βγάλει μάτι κοράκου!     

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μη μου δίνεις ψάρια…

Ο Κιμ της καρδιάς μας!

Στη ν¨δημοκρατία¨ δεν υπάρχουν αδιέξοδα...