ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!


           
                                 ΠΟΛΛΑ  ΜΠΡΑΒΟ!!!
   Όπως έχω ξαναγράψει τελευταία παρατηρείται ένας οργασμός ενεργειών στο χώρο της καθαριότητας. Δεν θα σταθώ στο χρόνο που πραγματοποιούνται, που μη τι άλλο είναι πρόκληση αλλά συγχρόνως και επιβεβαίωση των όσων λέω ανά καιρούς. Υπάλληλοι υπάρχουν. Όρεξη για δουλειά και σχεδιασμός των δημοτικών αρχόντων δεν υπάρχει. Λογικό είναι αφού την επανεκλογή τους την έχουν σίγουρη, γιατί να σηκώσουν μανίκια και να δουλέψουν;
Έλα όμως που αυτός ο «Κλεισθένης» τους έβαλε φωτιά στα μπατζάκια τους και τρέχουν και δεν φτάνουν!
Κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του και αυτές οι μαγκιές και εξυπηρετήσεις προς άγραν ψήφων δεν θα περνάνε. Οι ανύπαρκτοι και καλοπληρωμένοι τουρίστες της Ιάσονος θα πρέπει να βρουν φόρμες δουλειάς ή να επανέλθουν στις εργασίες που εγκατέλειψαν προσωρινά, μιας και το επάγγελμα του δημοτικού συμβούλου ήταν βολικότερο και ακούραστο.
Θα μου πείτε γιατί να υπάρξει πρόβλημα;
Οι ίδιοι τουρίστες δεν διασπάστηκαν σε γκρουπ για να συνασπιστούν στο μέλλον και να συνεχίσουν το έργο που ξέρουν πολύ καλά να παίζουν σε βάρος του τόπου;
Δεκαετίες τώρα δεν κατάφεραν τα αυτονόητα, θα τα πετύχουν τώρα;
Λέτε να αποκόμισαν σοφία από την καταστροφή που επέφεραν; Δεν το νομίζω…
Ναι! Έτσι έπρεπε να λειτουργούσε ο δήμος στο θέμα της καθαριότητας. Ένα θέμα που ταλανίζει τους περισσότερους δήμους της χώρας. Μια απέραντη χωματερή η Ελλάδα. Βαριά βιομηχανία ο τουρισμός. Τί βλέπει ο τουρίστας με το που πατά το πόδι του στον Ισθμό; Μια βαθιά εγκατάλειψη.
Όπως βλέπεται στην πρώτη φωτογραφία, φύτεψαν λουλούδια στον χώρο του Ισθμού, που συνήθως βλέπουν οι τουρίστες μιας και τα λεωφορεία που τους μεταφέρουν, τους αφήνουν ακριβώς μπροστά σ΄ αυτόν το χώρο. Μπράβο τους αυτό έπρεπε να το είχαν κάνει πριν 5 χρόνια μη πω 12 μιας και ήταν οι ίδιοι και απαράλλακτοι το 2007 που είχαν τις τύχες του τόπου μας στα χέρια τους.


Η δεύτερη φωτογραφία είναι από την ολοκλήρωση του κλαδέματος των δαφνών στη νησίδα του δρόμου εισόδου στη πόλη μας.
Όσα χρόνια ζω σ΄ αυτό το σημείο, 13, τόσα χρόνια είχαν να κλαδευτούν!
Αφού να φανταστείτε σταμάτησα στο δρόμο και ρώτησα τους υπαλλήλους.
-Ρε σεις μπας και αλλάξαμε δήμαρχο; Δεν μου απάντησαν.
-Μήπως αντιδήμαρχο καθαριότητας; Ξαναρώτησα.
Διέκρινα πως σήκωναν τους ώμους τους και κουνούσαν το κεφάλι τους!
Θέλω να πω μπράβο έστω και στο και 5 και δεν ξέρω ποιος το αξίζει. Ίσως αυτή η παλιά γάτα. Ο καθαριότητας με τον κουρασμένο!    

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μη μου δίνεις ψάρια…

Ο Κιμ της καρδιάς μας!

Στη ν¨δημοκρατία¨ δεν υπάρχουν αδιέξοδα...