ΘΑΥΜΑ!!! ΘΑΥΜΑ!!!


            

                                   ΘΑΥΜΑ!!! ΘΑΥΜΑ!!!
 Το ζούμε και αυτό! 15 και 1 ημέρες προ των εκλογών και οι άθεοι θα πρέπει να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους περί θαυμάτων! Μάλιστα γίνονται και στις μέρες μας θαύματα. Δεν εξηγείται αλλιώς, αφού μόλις σήμερα συνεργεία του δήμου έκοβαν τα χορτάρια στην είσοδο της πόλης μας, στην νησίδα που υπάρχει και χωρίζει το δρόμο [σε μονόδρομο ανά κατεύθυνση] από τη μεριά της διώρυγας και αμέσως μετά βρέθηκαν να κόβουν τα χορτάρια μπροστά από το εργοστάσιο Θρουβάλα που είναι και η φωτογραφία. Δεν εξηγείται, μάλλον  κάτι επουράνιο τους κατεύθυνε εκεί αφού άφησαν όλο το υπόλοιπο έτσι εγκαταλειμμένο όπως είναι εδώ και χρόνια και βρέθηκαν σε τόση μεγάλη απόσταση από εκεί που είχαν αρχίσει [στην είσοδο του Ισθμού].
Για να κάνω το συνήγορο του διαβόλου, μιας και αυτό συνηθίζεται, ίσως να μη πρόκειται περί θαύματος αλλά μόλις 15 μέρες προ των εκλογών, ίσως  αποκτήσαμε αντιδήμαρχο καθαριότητας. Είναι το πιο πειστικό για τους άθεους βέβαια εννοώ, αφού όντως για τον τόπο μας η λέξη  καθαριότητα ανήκει στις άγνωστες λέξεις.
Να ήταν μόνο η καθαριότητα;
Υπάρχει τελικά κάτι που ο δήμος μας όχι να υπερτερεί αλλά να το προβλέπει, να το θεραπεύει, να το νοιάζεται;
Όσο καλοπροαίρετος να είναι κανείς, δεν μπορεί να πειστεί πως λειτουργούμε με κοινό νου, με διάθεση για προσφορά, για μακροχρόνιο σχεδιασμό.
Σε μια ωραία ατμόσφαιρα κινείται μια παρέα με κύριο προσόν το χαβαλέ και το αραλίκι.
Καλά κάνουν αφού βρίσκουν τόσα νεκρά ψάρια επόμενο είναι να τα παρασύρουν με περισσή ευκολία εκεί που θέλουν και εκεί που τους συμφέρει. 5 χρόνια βρε αθεόφοβοι που ήσασταν; Τώρα ανακαλύψατε τη βιτρίνα της εισόδου; Μου θυμίζετε το συχωρεμένο τον Δάσκαλο Βασίλη Καραπανάγο, που ρώτησε ένα ισοβίτη Περαχωρίτη μαθητή πόσο κάνουν 10 και 10; 
20 απαντά μονομιάς! Α! Ρε πάνω που τόμαθες πας φαντάρος! Έτσι και τούτοι πάνω που φεύγουν ανακαλύπτουν τι έπρεπε να κάνουν εδώ και 5[συν 4 προηγούμενα, γιατί οι ίδιοι ήταν],σύνολο 9 χρόνια!
Όπως θα δείτε η άλλη φωτογραφία είναι από τις δάφνες που υπάρχουν στη νησίδα της εισόδου και μη σας φαίνεται ψέμα αλλά εδώ και 5, μπορεί  και περισσότερα χρόνια δεν έχουν κλαδευτεί καθόλου. Πέρσι της περιορίσαμε λίγο με το Σταύρο  Θυμή από την πλευρά της εξόδου, μιας και κόντευαν να εξέχουν προς το δρόμο περί το ένα μέτρο.
Να τους χαίρεστε αυτούς και ΜΜ Αποβλάκωσης που τους αβαντάρουν και διαμορφώνουν τη κοινή γνώμη κατά το δοκούν και το αμφότερο συμφέρον των φυσικά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μη μου δίνεις ψάρια…

Ο Κιμ της καρδιάς μας!

Στη ν¨δημοκρατία¨ δεν υπάρχουν αδιέξοδα...