ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ!!!



                                   ΡΕ  ΠΟΥ  ΠΑΜΕ!!!
 Πάντως οι μεγάλες αλήθειες λέγονται από μεθυσμένους και από πρόσφατους διαλυμένους μεγάλους έρωτες. Ζήσαμε να δούμε και αυτό! Τους ¨μεγάλους¨ ερωτευμένους να μετατρέπουν την δημοτική αντιπαράθεση, πριν καν αρχίσει προεκλογική περίοδος, σε εκπομπή life style. Πλην όμως παρά την απρόσμενη εξέλιξη που πήραν, αφού έδωσαν ραντεβού στα ¨γουναράδικα¨, ειπώθηκαν πικρές αλήθειες ένθεν κακείθεν.
Όλα αυτά βέβαια έχουν τη λογική τους, έχουν την εξήγησή τους...
Όταν σαν επικεφαλής συνδυασμού κοιτάζεις να προσαρτήσεις στον πολιορκητικό κριό σου προκειμένου να αλώσεις την Ιάσονος οτιδήποτε αστραφτερό και όχι ικανό, λογικό είναι να έχεις αυτές τις εξελίξεις.
Κάνοντας σήμερα ο Ρωμαίος έναν απολογισμό-καταγγελία  καταλόγισε στην Ιουλιέτα ανύπαρκτο πρότερο δημοτικό βίο, αν και η θέση που προ κατείχε ήταν σημαίνουσα.
Υπάρχουν δυο ενστάσεις. Πρώτον γιατί την εν έταξες στις τάξεις σου εφ΄ όσον το παρελθόν της δεν σε ικανοποιούσε, τώρα το εντόπισες; Δεν νομίζω! Και δεύτερον γιατί της έδωσες την αμέσως μετά από σένα ανώτερη θέση;
Κάπου εδώ η μπάλα χάνεται αν βάλεις τη λογική να το αναλύσει. Δεν χάνεται όμως αν λάβει κανείς υπ΄ όψιν ότι οι μεταγραφές ηχηρών και πολύχρωμων  ονομάτων γινόταν αλλά και γίνεται με ανταλλάγματα. Τί μου δίνεις για να έρθω; Προσέξτε όχι ικανών και δοκιμασμένων αλλά  ηχηρών και πολύχρωμων όπως το διαβάζετε.
Εδώ η ευθύνη βαραίνει ακέραια τον Ρωμαίο, γιατί η τελική απόφαση της επιλογής είναι  δική του. Τον βαραίνει η αδιαφορία για τον τόπο, για την πρόοδό του όταν γνωρίζει ότι η επιλογή του δεν έχει να προσφέρει κάτι πάρα πάνω από ότι θα προσέφερε κάποιος άλλος.
Μια δικαιολογία υπάρχει! Ότι οι επιλογές που έχει δεν ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις καθώς αντλούνται από άδειες δεξαμενές σκέψεων και τα περιθώρια επιλογών είναι περιορισμένα έως ανύπαρκτα.
Τώρα όσο για τις αλήθειες που ειπώθηκαν από την άλλη πλευρά δεν είναι κάτι που δεν το φωνάζει και ο τελευταίος ψηφοφόρος αλλά γιατί να ειπωθούν τώρα και όχι 5 χρόνια πριν, έστω 4!
Το βασικό όμως που και αυτό θα το πληρώσει ο τόπος, να μου το θυμηθείτε, είναι ότι με το νέο εκλογικό νόμο θα χρειαστεί να υπάρξει συνεργασία. Με ποιο τρόπο μπορεί να επιτευχθεί μια συνεργασία από δυο πλευρές εξ΄ ίσου ανίκανες [το έδειξε και η 5ετής συνύπαρξή τους] καθ΄ομολογία των. Λέτε να έχουμε πρωί εκδίκαση στα δικαστήρια της υπόθεσή των και το βράδυ αγαστή συνεργασία περί των δημοτικών. Εεε και αυτό να δούμε και μετά η δευτέρα παρουσία  θα φαντάζει φάρσα μπροστά τους.   

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μη μου δίνεις ψάρια…

Ο Κιμ της καρδιάς μας!

Στη ν¨δημοκρατία¨ δεν υπάρχουν αδιέξοδα...