Χριστόφορος Μπακαούκας 29-02-2020




ΠΟΣΕΙΔΩΝ-ΣΑΛΑΜΙΝΑ 23-21
 Σήμερα είχα την έμπνευση να χρησιμοποιήσω στη κάμερα τον Γιώργο και το αποτέλεσμα ήταν να μην έχουμε το τελευταίο 3λεπτο του αγώνα και τις δηλώσεις του πολύ μεγάλου Χριστόφορου Μπακαούκα της Σαλαμίνας κάτι σαν παρακάμερα.
Ευτυχώς μας δικαίωσε και με το πάρα πάνω η ομάδα μας αν και έπαιζε χωρίς τον αρχηγό της Μηνά Γκίκα και το μεγάλο αστέρι της Κων/νο Βασιλειάδη, γνωστό ως Vascon στον καλλιτεχνικό κόσμο. Παρ΄ όλα αυτά κατάφερε και υποχρέωσε την πρωτοπόρο ομάδα της Α2 στη δεύτερη ήττα της. Το παιγνίδι είχε δυο όψεις. Η Σαλαμίνα από την αρχή του αγώνα είχε το πάνω χέρι μέχρι 45΄περίπου και ήταν διαρκώς μπροστά στο σκορ.
Ευτυχώς ο Ποσειδώνας ροκάνιζε την διαφορά και δεν άφηνε να ανοίγει επικίνδυνα η διαφορά τερμάτων. Από το 45΄ και μετά ήταν ο Ποσειδώνας αυτός που διατήρησε την πρωτοπορία του σκορ μέχρι τη λήξη του αγώνα. Πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και το προπονητικό τιμ.  
Δυο παίκτες, Ρουμελιώτης και Αικατερίνης σημείωσαν 9+6=15 γκολ από τα 23 και κράτησαν την ομάδα όρθια παρά τις απουσίες. Οι υπόλοιποι με πείσμα και θέληση για την νίκη έβγαζαν άμυνες από τις παλιές καλές ημέρες της ομάδας. Όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν στη συνέχεια. Η επόμενη αγωνιστική με τον Πανελλήνιο θα κρίνει πολλά. Με ήττα του Ποσειδώνα θα αρχίσει να αισθάνεται την ανάσα του η Σαλαμίνα και είναι πιστεύω η ομάδα που έχει την επιθυμία αλλά και τα προσόντα να ανέβει κατηγορία.
Τα 5 λεπτά. 0-2, 3-4, 6-6, 7-10, 9-11, 11-12 ημίχρονο.
12-12, 12-14, 15-14, 19-15, 21-18, 23-21 τελικό σκορ.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ. [Χ΄΄κων/νου Κων] Βλαχογεώργος, Αικατερίνης 6 Κάπης, Τυφτικίδης, Καραβάς, Ζέρβας, Δώδας, Χριστόπουλος 2, Τσιέλος, Χ΄΄κων/νου Αθ. 1, Δημητρόπουλος 4, Χ΄΄κων/νου Ν. 1,
Παλαιολόγος, Ρουμελιώτης 9.
Δίλεπτα 1 πέναλτι 3/2
ΣΑΛΑΜΙΝΑ. [Αλαϊσκας] Μπακαούκας Γ. Μπακαούκας Χριστ. 7, Πετράκος 1, Βασιλόπουλος, Τρούλος 9, Μπούζος, Τσαρπαλής, Χιώτης, Κόρρος, Κλημανόγλου, Πασλής, Φίλης, Απαστολίδης,
Διπλάρος 4, Συμεωνίδης, Γεωργακόπουλος.
Δίλεπτα 4 πέναλτι 2/2
Διαιτητές Συρεπίσιος- Μερτινιάν.      

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μη μου δίνεις ψάρια…

Ο Κιμ της καρδιάς μας!

Στη ν¨δημοκρατία¨ δεν υπάρχουν αδιέξοδα...