Αδιαφορία ή εγκατάλειψη;


   Καλό θα ήταν σήμερα πρωταπριλιά αυτό το βίντεο να μην είχε καμιά σχέση με την πραγματικότητα αλλά δυστυχώς είναι η μικρογραφία της πόλης μας ή αν θέλετε το οδοιπορικό προς την εγκατάλειψη  αλλά και τη χρεοκοπία του δήμου μας. Μια χρεοκοπία που δεν έχει γιατρικό. Γιατί απλούστατα η χρεοκοπία των μυαλών και των ιδεών δεν θεραπεύεται. Τα πάντα μπορούν να διορθωθούν αλλά τα ανίκανα μυαλά με ΤΙΠΟΤΑ. Οι ίδιοι άνθρωποι ανακυκλώνονται στην Ιάσονος και με περισσό θράσος αυτοανακηρύσσονται για μιαν άλλη φορά μεσσίες. Το κακό είναι πως υπάρχουν συμπολίτες μας που  όχι μόνο συναινούν αλλά συμμετέχουν μετά Βαΐων και κλάδων σ΄αυτό το διαχρονικό έγκλημα που εδώ και 10 ετίες συντελείται στον τόπο μας. Μετά κάνουν την επανάσταση του πληκτρολογίου και αμπελοσοφούν ρίχνοντας τις ευθύνες δεξιά και αριστερά. 
Κυρίες και Κύριοι! 
Μπορεί να μη σας ενδιαφέρει ο διπλανός σας!
Το χάλι που έχει περιέλθει αυτός ο επίγειος παράδεισος!
Τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι συμπολίτες μας! 
Το σέβομαι γιατί δυστυχώς έτσι είμαστε εμείς.Το παιδί μας, η οικογένειά μας και τίποτα πάρα πέρα. Πως θα πάρουμε μια υπόσχεση, πως θα το βάλουν σε μια δουλειά και άντε να βρίζουμε μετά γιατί η υπόθεση ήταν μόνο και μόνο να υφαρπάξουν τη ψήφο μας. 
Το μέλλον αυτού του τόπου ΚΑΝΕΝΑ δεν απασχόλησε και ούτε απασχολεί. 
Αν κοιτάξετε πίσω σας θα δείτε πως με μια αδύναμη κλωστίτσα σας έχουν δέσει το πόδι και σας κρατούν [νομίζετε] σιδηροδέσμιους. 
Κάντε επιτέλους την επανάσταση σας στην ώρα της!
Με μια απαλή κίνηση του ποδιού σας γκρεμίστε τις φρούδες ελπίδες που σας ταΐζουν και δέστε με θάρρος τη πραγματικότητα. Κόψτε την κλωστή της εξάρτησης και στείλτε τους επιτέλους αν όχι στα σπίτια τους,στις δουλειές τους που έχουν ξεχάσει να εργάζονται.
Συγνώμη λάθος μου γιατί μας περιεργάζονται όλους μας κανονικά!
Καλό μήνα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μη μου δίνεις ψάρια…

Ο Κιμ της καρδιάς μας!

Στη ν¨δημοκρατία¨ δεν υπάρχουν αδιέξοδα...