ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ




 ΤΟ  ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ  ΠΟΥ  ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ
  Σήμερα ο δυνατός αέρας που είναι και γνώρισμα του τόπου μας, μας έκανε να αναλογιστούμε πως τα προληπτικά μέτρα για την προστασία των ανθρώπων δεν είναι και τα καλύτερα.
Ένας τεράστιος ευκάλυπτος περί τα 20 μέτρα ύψος ξαπλώθηκε φαρδύς – πλατύς και έκλεισε σχεδόν τον δρόμο της εισόδου της πόλης μας. Ευτυχώς που δεν είχαμε κάποιο ατύχημα. Να τύχει να περνά αυτή τη κακιά στιγμή κάποιο αυτοκίνητο.
Το έχω πει πάμπολλες φορές πως η είσοδος της πόλης μας είναι μια παγίδα. Δυστυχώς δεν εισακούομαι. Ωραίοι οι ευκάλυπτοι αλλά θέλουν και κλάδεμα. Το ύψος τους είναι μεγάλο και οι άνεμοι που έχουμε εξίσου μεγάλοι και δυνατοί. Το μοιραίο πλέον είναι θέμα τύχης και χρόνου.
Το ξαναλέω χρειάζεται χάραξη παράδρομου με γκρέιντερ, όχι άσφαλτο μεταξύ σιδηροδρομικών γραμμών και ευκαλύπτων. Να μπορούν εύκολα τα κλαδευτικά μηχανήματα να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να αποκόπτουν την πρόσβαση στο Λουτράκι αλλά και για εξυπηρέτηση των μονίμων κατοίκων της περιοχής. Άσε που θα γίνει και ένα ωραίο θέαμα. Μια ζούγκλα είναι σήμερα από σκουπίδια και χόρτα που δεν μπορεί να περπατήσει άνθρωπος! Να μπορεί και ένας περιπατητής να βαδίσει με ασφάλεια, αφού δεν υπάρχει πεζοδρόμιο πουθενά.
Ζητάμε από υποψήφιους πρόγραμμα τρομάρα μας. Ας κοιτάξουν τα αυτονόητα και ας αφήσουμε τα μεγάλα έργα και λόγια. Πάνω από μια 10 ετία υφίσταται το συγκεκριμένο σοβαρό πρόβλημα και δεν έχει ασχοληθεί κανείς τους.
Καταντήσαμε γραφικοί με το να ζητούμε τα αυτονόητα.   

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μη μου δίνεις ψάρια…

Ο Κιμ της καρδιάς μας!

Στη ν¨δημοκρατία¨ δεν υπάρχουν αδιέξοδα...